Over ons

Over ons


Op 14 oktober 2014 opende 'Gasterij Manjefiek' haar deuren aan de Voorstraat 63 te Kollum voor het grote publiek. 'Manjefiek' wordt gerund door Andrea & Adel Basta en hun zoon. Adel heeft meer dan 20 jaar ervaring in het horeca vak en heeft in tal van verschillende (top) restaurants gewerkt. Deze ervaring wordt gebruikt om u te voorzien van de beste en meest smaakvolle gerechten tegen een zeer gunstige prijs. 

Ons concept

Bij Manjefiek kunt u terecht voor een heerlijke lunch, uitgebreid diner of gewoon voor een lekkere kop cappuccino, gemaakt van vers gemalen koffiebonen.

Gasterij Manjefiek is uniek omdat het een brasserie is van 11:30-16:00 uur en vanaf 16:00 uur kunt u terecht voor overheerlijke pizza's, Italiaanse (specialiteiten) gerechten, plates, gerechten van de grill en onze specialiteit: ambachtelijk bereide döner kebab en shoarma.

Kom eens langs, proef en geniet!

Gasterij Manjefiek biedt u de mogelijkheid om vooraf online of telefonisch uw bestelling door te geven. Indien u online wenst te bestellen, klikt u in het menu bovenaan de pagina op 'Online bestellen'. Wij zorgen ervoor dat uw bestelling snel word verwerkt zodat u het op tijd bij ons af kunt halen. U hebt de mogelijkheid om bij ons met de pin te betalen.

U kunt uw reservering vooraf bij ons kenbaar maken. Gaat u hiervoor naar het kopje "Reserveren".

Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch te reserveren of u stapt spontaan bij ons binnen om gezellig een hapje te komen eten. Wij zullen ervoor zorgen dat het u aan niets ontbreekt.

Heeft u verder nog vragen of wenst u meer informatie over de mogelijkheden binnen 'Manjefiek', neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan via het kopje "Contact" of telefonisch.

Graag hopen wij u te mogen begroeten in ons sfeervol en gezellig restaurant, Gasterij Manjefiek!
Share by: