High coffee

High coffee in Mediterraanse sferen:

Naast onze high tea arrangementen hebben we voor de echte koffieliefhebbers ook een high coffee arrangement beschikbaar.

"Manjefiek" is uniek met deze high coffee, omdat we de enige zijn in deze regio die dit arrangement aanbiedt.

Om te beginnen starten we met een speciale cappuccino. Laat je verwennen door het lobbige, warme melkschuim met een overheerlijk smaakje wat aan je cappuccino is toegevoegd. Een lekker romertje met likeurtje en een flinke dot slagroom maken het geheel af.

Terwijl je geniet van je speciaal koffie komen er allerlei lekkere zoetigheden op tafel: mini gebakjes, petit fours, noem maar op.

Daarna volgt de tweede gang en vanaf deze ronde is het manjefiek! Je gaat namelijk genieten van Arabische en mediterraanse hartige hapjes die je waarschijnlijk nog nooit hebt geproefd.
Een heerlijk vers soepje en mediterraans broodje komen aan bod.
Tegelijkertijd krijg je de tweede speciaal koffie. Een latté macchiato met een verrukkelijke smaak, die elke keer weer afgewisseld wordt.

De derde gang bestaat uit allerlei mediterraanse en Arabische hartigheden, vers en met liefde gemaakt door onze kok.
Bij deze gang krijg je de derde speciaal koffie geserveerd die per seizoen afgewisseld wordt. In de zomer kan dit een verfrissende ijskoffie zijn en in de winter een heerlijke café lungo met een warme sensatie, afgewerkt met een lekkere toef slagroom.
Kortom voor ieder wat wils....

Ben je enthousiast geworden voor het high coffee arrangement? Dan kan je deze boeken van dinsdag t/m vrijdag vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur. Dit arrangement duurt ruim 2 uren en kost € 19,95 p.p. Reserveren kan tot maximaal 10 personen. Indien u met meer dan 10 personen wenst te komen is eerst (telefonisch) overleg noodzakelijk.

Team "Manjefiek" hoopt je binnenkort te verwennen met deze luxe high coffee.

Via het onderstaande formulier kunt u direct een reservering maken.

Share by: